Skip links

Geweldig Rotterdam en haar jongere evenknie

De campagne van Geweldig Rotterdam is tweeledig; enerzijds willen we stakeholders, partners en ouders informeren en enthousiasmeren om verantwoordelijkheid te nemen voor de campagne. Dit doen we via de Geweldig Rotterdam website en sociale mediakanalen. Anderzijds willen we jongeren bereiken om het bezit en gebruik van messen terug te dringen. Dat doen we binnen de kaders van onze jongerencampagne, #shanksdown.


Shanksdown

Op deze pagina vindt u alle info omtrent de jongerencampagne, die zich voornamelijk zal laten gelden op de onder jongeren populaire sociale mediakanalen als Instagram, Snapchat en Tiktok. De centrale boodschap van deze campagne is positief georiënteerd. Zo maken we video’s waarin we in gesprek gaan met jongeren over geweld, doen we straatinterviews met influencers over het onderwerp en organiseren we allerlei activiteiten; van muziekworkshops tot pizzabijeenkomsten. Hierin werken we nauw samen met de geweldige jongerenwerkers van JOZ.

Zo doen we Rotterdamse jongeren een handreiking, door hen te laten zien dat ze belangrijk zijn voor de stad, hun familie, vrienden én zichzelf. Jij hebt toch geen mes nodig? Nee, tuurlijk niet, maar Rotterdam heeft joú wel nodig!

Houd ons in de gaten op www.shanksdown.nl of ga naar onze Instagram @shanks_down #shanksdown #Rotterdamheeftjounodig