Skip to main content

TikTok-influencer Rosie Jasmijn was 19 mei te gast bij de Geweldig Rotterdam Meiden Meet & Greet in Theater Zuidplein. Normaal deelt Rosie positieve filmpjes over haar dagelijkse belevenissen. Haar avonturen met vriendinnen, hoe ze Arabische les volgt, vakanties naar Parijs, Marokko of haar deelname aan de Ramadan. In Maart 2024 deelt ze voor het eerst haar bekeringsverhaal en deelt ze de mooie dingen die het geloof haar gebracht heeft.

Bij de speciale Meiden Meet & Greet deelt Rosie Jasmijn haar verhaal in levenden lijve met Rotterdamse meiden. Rosie is populair onder jongeren, en ook bij deze Geweldig Rotterdam Meet & Greet is de opkomst groot: de zaal zit vol! De meiden vragen Rosie het hemd van het lijf. Waar komt ze vandaan, welke opleiding heeft ze gedaan en hoe reageerde haar omgeving op haar bekering. Op haar beurt geeft Rosie tips over hoe je een succesvolle influencer kunt worden, en waarschuwt ook voor de gevaren van de sociale media.

Om ook de keerzijde van sociale media duidelijk te maken werken de meiden, samen met Rosie, aan verschillende casussen. Van snel geld verdienen, tot phishing, of wat moet je doen iemand je onder druk zet om iets te doen wat je eigenlijk niet wilt. Naar het voorbeeld van Rosie spreken de meiden open over hun ervaringen. Ze leren en steunen elkaar. De avond wordt afgesloten met verschillende fotosessies en het uitdelen van de Geweldig Rotterdam-pet en een speciaal Rosie Jasmijn-spiegeltje, voor alle aanwezigen. De Meet & Greet was een groot succes.