Skip to main content

Steek je nek uit en leer nieuwe mensen kennen, want dit helpt je zo erg verder in het leven. Dit leerde zo’n 25 Pendrechtse jongeren tijdens de Meet & Greet met niemand minder dan Oshadix.

Oshadix in Pendrecht

Op 23 mei was kickbokser en voormalig platen-labelhouder Oshadix te gast bij de Geweldig Rotterdam Meet & Greet bij College ’53 in Pendrecht. Hier vuurden een grote groep jongeren talloze vragen op hem af.

Onverwachte wendingen

De Meet & Greet kreeg een eerste onverwachte wending toen twee van de jongeren de microfoon pakten en begonnen te rappen. Van langzaam naar supersnel. Indrukwekkend én met een sterke inhoud. De reactie van Osha: ‘Ik nodig jullie uit in mijn studio in Amsterdam. Dan zorg ik ook dat er een paar producers zijn.’

Later belde toevallig Osha’s broer Djaga Djaga vanuit de gevangenis. Osha hield de microfoon bij de telefoon, zodat zij ook vragen aan misschien wel de beroemdste Nederlandse rapper konden stellen. Bij elkaar onvergetelijke ervaringen, gewoon door niet thuis te blijven zitten of rond te hangen.

Het bleek een inspirerende, maar ook spannende avond. Met geïnteresseerde maar ook fanatieke en onrustige jongeren door een grote influencer binnen handbereik!